NA ANTENIE: BOSKIE BUENOS/MAANAM
Studio nagrań Ogłoszenia BIP Cennik
SŁUCHAJ RADIA ON-LINE
 

W strączkach jest siła i smak!

Publikacja: 28.09.2016 g.12:18  Aktualizacja: 26.04.2024 g.07:49
Soczewica, ciecierzyca, soja, bób, fasola, groch - królestwo roślin strączkowych jest wielkie i bardzo smaczne. Maria Banach, autorka bloga "Gruszka z fartuszka" napisała książkę "Strączki" o tym jak gotować potrawy z roślin strączkowych.

Jakie cuda można wyczarować z fasoli, grochu? Jak uniknąć wzdęć i innych problemów gastrycznych? Jak przyśpieszyć gotowanie "grubych" roślin strączkowych? Od czego zacząć? O to Marię Banach pytali Agnieszka Zdanowska i Sławek Bajew.

SERWIS INFORMACYJNY


GODZINY: 21:00 22:00 23:00 06:00 07:00

@TWITTER